tiistai 10. toukokuuta 2011

Mysmylän keittiötieteissä tulossa uutta - kallojen erilaiset kaikupohjat - hapankorppu tutkimus

On aika tutkia keittiötieteellisesti, minua jo pitkään vaivannut seikka. Mielestäni erään henkilön kallo on jollaintapaa erityisen kaikupohjainen hänen syödessään hapankorppua. (Minulla on aina välillä vahva käsityskin siitä miksi) ..hihi.. Olen vihdoin löytänyt tarvittavat palaset tieteellisen tutkimuksen toteuttamiseen, jossa voidaan ennakolta päätetyin säännöksin mitata desibelit ja taajuudet mitä hapankorpun syöminen aiheuttaa itse kullakin testattavalla henkilöllä.

Testimateriaalin pitäisi olla melko riittävä, 4 mieskalloa ja 4 naiskalloa, joista molemmista ryhmistä yksi edustaja on koira. Julistan tämän tutkimuksen pidettäväksi tulevana viikonloppuna. En ole kysellyt halukkuutta osallistumiseen, enkä kysy. Tutkimukseen osallistuminen on pakollista. Tutkittavat ovat 100 % samoja (ihmisosuudelta), kuin Google Maps Rallyn ajajat + kaksi vahtikoiraamme. Tämä vuosia minua ihmetyttänyt mestarirouskuttaja on luonnollisesti yksi osallistujista, jos ei vapaaehtoisesti niin pakotettuna..

Tutkimuksen yksityiskohdat ilmoitan myöhemmin.

Tervetuloa seuraamaan kallojen kaikupohjatiedettä àla Mysmylä! 
Mittarimiehenä toimii Andyana Jones iPhonellaan, kiitos hänelle tutkimuksen mahdollistamisesta jo näin etukäteen! 

Edit: 14.5.2011 Kallotutkimus siirtyy uuteen ajankohtaan, koska kaikki tutkittavat eivät voi olla tänä kuluvana viikonloppuna paikalla :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti