Huomasin juuri, että tänä viikonloppuna on mahdollista toteuttaa kallot testissä - keittiötieteellinen tutkimus. Koossa ovat neljä naiskalloa ja neljä mieskalloa (joista kummastakin ryhmästä yksi kallo on koirakallo). Sekä kaapissa on testin toteuttamiseen riittävä määrä Oululainen hapankorppuja, joka on ainoa virallisesti tähän testiin kelpuutettava hapankorppumerkki, niiden ollessa se aito ja alkuperäinen hapankorppu.
Tarkkaavaisimmat tietänevät, että paketit sisältävät kahta eri "mallia" korppuja. Karkeampipintainen, hiukan kovempi levymalli ja toinen, sileämpipintainen ja hiukan ohuempi levymalli. Lienevät pohja ja kansi.. tästä en ole aivan varma. Kuitenkin, näin ollen erottelemme eri mallit ja voimme jopa testata onko näiden kyseisten levymallien välillä korvin kuultavaa eroa (testi testin sisällä).
Jokainen testattava syö siis samassa järjestyksessä kaksi erimallista korppusiivua, jotka molemmat rouskutukset testataan iPhonella tai iPadilla (jos siihenkin saatavilla kyseinen sovellus). Testi tehdään tänään ja tuloksista raportoi Mysmylä. Lisämausteeksi olen päättänyt, että kovaäänisin rouskuttaja sekä hiljaisin rouskuttaja (kuitenkin normityylillä syöden) saavat molemmat palkintonsa, joista palkinnoista päätän tänään kauppareissun yhteydessä.
Fazerin sivustolta haettua tietoutta testimateriaalista:
Linkki Oululainen hapankorput - Fazerin sivustoille (reseptejä saatavilla) Tiedote: Ei onnistunut tänä viikonloppuna - siirretty myöhempään ajankohtaan
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti