perjantai 12. marraskuuta 2010

Itse tehdyt Mumbai nuts (aiemmin Bombay) - snacksit

Mumbai (Bombay) nutsit

Raaka-aineet per 2,5 dl pähkinöitä (suluissa per 5 dl pähkinöitä)

1 rkl  (2 rkl) voita

0,5 kpl (1 kpl) valkosipulin kynsi murskattuna

0,5 tl (1 tl) worchestershire saucea

0, 5 tl (1 tl) tulista curry pulveria

0,5 tl (1 tl) chili pulveria

1/2 tl (1 tl) suolaa

2, 5 dl (5 dl) pähkinöitä, kuten saksan-, hassel-, manteli, pecanipähkinöitä

lisäksi rusinoita ja suolatikkuja, myös kuivatut hedelmät käyvät, kuten banaani, guava jne

1/2 rkl  (1 rkl) hunajaa


Valmistus:

1. sulata voi paistinpannulla ja lisää joukkoon murskattu valkosipuli

2. lisää pähkinät ja rusinat (kuivahedelmäkuutiot) ja sekoita

3. lisää etukäteen yhteen sekoitetut mausteet (suola, curry ja chili)

4. lorauta sekaan worchestershire kastike

5. paahda paistinpannulla kullan keltaisiksi koko ajan sekoitellen 

6. kaada toiseen astiaan jäähtymään ja lisää samalla hunaja ja suolatikut

 

Edit: snacksien nimi; Bombaystä tuli Mumbai 1995

3 kommenttia:

  1. Tein tänään satsin nuita.. puolet seurakunnasta katosi hissunkissun matkoihinsa ja puolet ahmi ittens täyteen :D ihan oli suosio fifty/sixty !

    VastaaPoista
  2. Teillä on vanhentunutta tietoa, nykyään nuo ovat Mumbai nutseja.

    Terveisin, kolmas tietäjistä

    VastaaPoista
  3. Kiitos, sinä tarkkaavainen lukija! Editoin nimen heti! ;)

    VastaaPoista