Itse tehdyt Mumbai nuts (aiemmin Bombay) - snacksit
Mumbai (Bombay) nutsit
Raaka-aineet per 2,5 dl pähkinöitä (suluissa per 5 dl pähkinöitä)
1 rkl (2 rkl) voita
0,5 kpl (1 kpl) valkosipulin kynsi murskattuna
0,5 tl (1 tl) worchestershire saucea
0, 5 tl (1 tl) tulista curry pulveria
0,5 tl (1 tl) chili pulveria
1/2 tl (1 tl) suolaa
2, 5 dl (5 dl) pähkinöitä, kuten saksan-, hassel-, manteli, pecanipähkinöitä
lisäksi rusinoita ja suolatikkuja, myös kuivatut hedelmät käyvät, kuten banaani, guava jne
1/2 rkl (1 rkl) hunajaa
Valmistus:
1. sulata voi paistinpannulla ja lisää joukkoon murskattu valkosipuli
2. lisää pähkinät ja rusinat (kuivahedelmäkuutiot) ja sekoita
3. lisää etukäteen yhteen sekoitetut mausteet (suola, curry ja chili)
4. lorauta sekaan worchestershire kastike
5. paahda paistinpannulla kullan keltaisiksi koko ajan sekoitellen
6. kaada toiseen astiaan jäähtymään ja lisää samalla hunaja ja suolatikut
Edit: snacksien nimi; Bombaystä tuli Mumbai 1995
Tein tänään satsin nuita.. puolet seurakunnasta katosi hissunkissun matkoihinsa ja puolet ahmi ittens täyteen :D ihan oli suosio fifty/sixty !
VastaaPoistaTeillä on vanhentunutta tietoa, nykyään nuo ovat Mumbai nutseja.
VastaaPoistaTerveisin, kolmas tietäjistä
Kiitos, sinä tarkkaavainen lukija! Editoin nimen heti! ;)
VastaaPoista