Blogini on syntynyt melkeinpä sattumalta, halusin kokeilla millaista on ylläpitää blogia. Perheen reseptit ovat oikeastaan pääroolissa ja onkin ollut kätevää luntata miten lempiruokiemme valmistus menikään tai kaupassa tsekata ostoslista mobiililaitteella. Tervetuloa kurkkaamaan Mysmylän mietteitä!
lauantai 30. lokakuuta 2010
maistuva palanen Italiaa
niin monta siivua paahdettavaksi soveltuvaa vaaleaa/-hkoa leipää kuin tarvis
oliiviöljyä
valkosipulia
italialaista tai ranskalaista salamia
tuoreita herkkusieniä (1 iso/ruokailija)
kirsikkatomaatteja (2-4/ruokailija)
parmesan juustomursketta
Taleggio juustoa
--
paahda leivät leivänpaahtimessa rapeiksi
kaada lasiin oliiviöljyä ja murskaa joukkoon pari kynttä valkotsibulaa
paista pannulla salamipalaset (paloittele ne pienehköiksi) rapsakoiksi osassa valkosipuliöljyä ja lisää myös osa valkosipulimurskaa
poista salamipalat odottamaan ja paista samassa pannussa herkkusienet ja suurin osa valkosipulimurskasta
lisää kirsikkatomaatit neljään osaan leikattuina (muutama tomaatti/syöjä)
lisää parmesanmurske (koko pannun pinnalle kevyt kerros)
loppuvaiheessa lisää myös salamit takaisin joukkoon ja ota pannu liedeltä
sipaise leiville kepeästi sudilla valkosipulioliiviöljyä ja viimeiset v-sibulamurskan hippuset, lisää leipien pinnalle paistos
siivuta Taleggiosta paloja leipien päälle ja laita uuniin grillilämpöön kunnes leivät lämpiävät ja juusto sulaa
NAMMI!
PS. Älä sorru suomalaisiin korvikkeisiin, vaan osta aitoa italialaista, oikeasti se kannattaa!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti