perjantai 17. elokuuta 2012

paholaisen hillo

4 suurehkoa tomaattia (kalttaa kattilassa, viiltoja kuoreen ja kiehuvaan veteen n. 1 min, ota pois ja viilennä kylmässä vedessä niin kuori irtoaa)
2 suippopaprikaa (siemenet pois ja silppua pieneksi)
1 sipuli (silppua pieneksi)
3 chilipippuria (7-10 cm) (silppua tosi pieneksi)
5-7 valkosipulin kynttä (murskataan)

1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
(mausteet lisätään kattilaan yllä olevien kanssa
 ja annetaan porista kannen alla puolisen tuntia)


150 - 200 gr hillosokeria   
3 rkl väkiviina etikkaa    
(lisää hillosokeri ja etikka yo. seokseen ja annakiehua vielä viitisen minuuttia)

jäähdytä, purkita  ja laita jääkaappiin

Tarjoile grillatun lihan, makkaroiden, vuohenjuuston, broilerin, hampurilaisten, lihapullien -you name it -kanssa!  Maustaa myös muita itsetehttyjä kastikkeita (kuten kiinalaista ruokaa jne)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti